Gol Umum ing Recreation

Gol Umum ing Recreation

Nemokake Gol Umum ing Recreation

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Nemokake Gol Umum ing Recreation

January 02, 2018 0

Pionir sing wigati ngerteni yen organisasi kaya makhluk urip - ngembangake, ngganti, lan nyetel menyang bumi. Ing Recreation, saben individu bisa duwe lapangan kerja sing béda, ananging pendhudhukan kasebut saling gegandhèngan lan ana hubungane, kaya karo appendages saka kewan sing padha. Direktur kudu nggarap staff bareng karo impen lan ing ngendi kabeh bagean wis maju kanthi tujuan sing padha. Para perintis asosiasi kudu gumantung babagan rencana induk organisasi lan ngatasi masalah minangka ngenali karo kerangka hierarkis umum.

Ing titik nalika Frederick Taylor mbangun standar administrasi logis ing pungkasan abad kaping 19, Revolusi Industri ana ing proses. Pamrentahan sekitar saiki kira-kira bakal musatake manut kualifikasi, spesialisasi, lan kontrol kualitas sing ngarahake tujuan akhir kanggo nggawe barang-barang massal. Senadyan kasunyatan biyene ekonomi Amerika kurang pas jaman saiki, isih tetep pendekatan mekanik iki. Asosiasi Rekreasi Numerous duwe struktur progresif kanthi spesialisasi pendhudhukan. Staff diisi kanggo pelanggaran sing luwih kerep tinimbang sing dianggep remunerasi. Ana kebutuhan kanggo mbangun tujuan umum kanggo mangerteni, ing ngendi staf bisa kalebu ing pendekatan framing, strategi, lan kerangka motivasi.

Wonten ing Disiplin kaping lima, Peter Senge nyinau babagan masalah sing kadhangkala katon dadi angel, nanging minangka koneksi berkembang luwih rame lan ora bisa ditemtokake, mangkono uga syarat sing luwih lengkap. Ilustrasi sing dituduhake ditumpuk. Ing acara kasebut tumpahan saluran, bisa disapu kanthi ngilangi. Supaya bisa, yen tumpahan kasebut dadi sampah atom, perlu disusun luwih akeh.

Kasus saiki "tumpahan" ing game rekreasi yaiku urutan Hoki Amerika Serikat kanggo ngganti hockey Mite kanggo muter-es. Dons pemuda ing Amerika Serikat kerep dituduhake dening asosiasi nasional sing nggawe aturan kabeh kanggo muter. Hoki AS, badan pengawas kanggo hockey muda ing Amerika Serikat, entuk input negatif saka biyung kanggo wektu sing suwe ing divisi Mite. Vermin minangka bocah cilik ing umur 8 taun, sing nemtokake carane ngluncur lan mbangun kemampuan kanggo muter hiburan kanthi agresif. Muter ing permukaan NHL bisa tantangan kanggo umur iki amass, lan biasane mung pemain paling cepet nutul puck.

Amarga kritik sing wiyar, Hoki Amerika Serikat dipindhah kanggo muter jembaré Ès, sing mèmper karo Ès, sing ditemokaké ing hiburan. Para pembagi es sing mèlu mèlu èksèktif ditemokaké sadurungé dipérang manèh lan dipigunakaké kanggo ngisolasi arena menyang wilayah. Tujuane kanggo nggawe hiburan luwih akeh kanggo bocah lan menehi pemain liyane kasempatan kanggo ndemek puck ing sajrone hiburan. Bocah-bocah luwih bisa ing es sajrone wektu iki, sadawane garis kasebut kurang wektu Ès sing dibutuhake, saéngga divisi luwih cerdas.

Salah siji saka koordinator masalah sing ora dianggep nalika nyatakake program iki yaiku ruang kamar ganti. Utamane kantor kanthi siji lembar es duwe papat kamar lemari. Kantor arena kembar bisa nduweni enem nganti wolung kamar loker sing ngatur kabeh lapisan es. Duwe wolung kelompok ing salah siji sheet nyebabake spasi lemari sing ora cukup kanggo kabeh wong. Wali ageng ing staff keuntungan klien sing ora bisa diakses kamar loker. Administrasi ngusulake bocah-bocah menyang arena ngagem peralatan hockey. Wali ngetrapake menawa turunan saka ukuran iki kudu numpak mobil ing posisi otomatis, lan ora pas karo kursi otomatis kanthi kabeh aksesoris hoki. Kanggo alasan resiko, administrasi kantor ora bisa nyaranake owah-owahan anak ing lobbies utawa lavatories. Penataan play-cross es membuat masalah tambahan dari kekurangan kamar loker.

Kanthi tujuan pungkasan kanthi cepet nyengkuyung masalah kasebut, staf administrasi ing salah satunggal kantor subdivides loro kamar lemari, ing cara iki nggawe rong ekstra spasi. Nanging, kamar kabangsan iku cilik nganti tekan kabeh klompok wutuh lan nom-noman sing ora apik ing kamar anyar. Kanthi rencana saben dina, ora ana wektu ing ngendi kamar loker ora dibutuhake. Minangka kemajengan mangsa, staf administrasi wisatawan ngukur kritik negatif saben dina saka biyung lan pemain.

Masalah ing sawetara tingkat. Kaping pisanan, pilihan Hockey Amerika Serikat kanggo nguripake salib-es kasebut minangka respon marang input klien. Supaya bisa uga, ing kasedhiya yen wis dianalisa saben alternatif lan nliti pengaturan potensial karo administrasi arena, masalah kamar loker bisa diprediksi. Ing tingkat tetanggan, para wali ora ngelingi masalah unik lan saiki kesal karo ora duwe kamar lemari. Potensi jawaban kanggo masalah kamar loker gabung karo trailer serbaguna leasing, pipa-lan-nggantung wilayah, utawa ngenalake pembagi transitory kanggo nggawe papan ekstra. Senadyan kasunyatan manawa kabisane kamar loker katon kaya ngendhog menyang masalah Mite, pengaruh kasebut nyebabake masalah akeh karo bagean divisi lan tandha umur.

Ing pirang-pirang organisasi, pranata sing cetha, nyebabake pengaruh bola salju sing ndadekake masalah luwih gedhe. Masalah kritis pangrembakane sing ora ana hubungane karo wektu ora bisa dipungkasi bisa dilatih liwat pelatihan kepemimpinan induk sajrone ngapikake kemampuan skate, latihan praktek sing luwih apik, lan meksa gerakan kanggo 3 menit saben. Organisasi Hockey nyathet isu kamar loker saiki ora masalah kanggo ngungkapake, amarga arenas duwe kahanan sing bedha.

Rincian kerangka kaya iki bisa uga dumadi ing bagean antarane asosiasi. Njupuk contone, Salesperson sing ndadekake kuitansi nyimpen klien. Dheweke entuk tanggal amarga dina iki, nggawe kuitansi anyar amarga. Pembukuan kudu ngerti sebabe Manager nduweni $ 100.000 ing solicitations sing ora ditemokake? Ing wektu nalika njaluk supaya ora ngowahi tanggal amarga, Salesperson kandha, "Kabecikan, aku percaya yen ora nggawe bedane."

Iki minangka titik gunakake - panggonan ing ngendi modifikasi cilik bisa ngganti owah-owahan ageng tumindak. Titik panggunaan asring dianggep minangka jawaban enchantment kanggo masalah, nanging administrator bisa nerapake bobot ing titik gunakake dalan sing salah. Gunakake fokus minangka dhasar kanggo kerangka, amarga padha bisa makili wayahe bisnis. Ing kasus hoki, ngowahi organisasi hiburan kasebut minangka titik panggunaan, ananging saiki wis katon minangka judhul sing salah, amarga para wali saiki dipusatake babagan masalah alternatif, tinimbang ngupayakake rancangan desain pangalihan.

Asosiasi progresif khusus duwe visi ndhuwur-mudhun lan kerep nyebabake nyala sithik, sawayah-wayah kanggo njupuk gander ing sesanti sing luwih gedhe saka asosiasi lan kabutuhane. Konsentrasi kudu ana ing proses pemikiran kritis sajrone asosiasi, ora mung ing asil. Ing kasus pembukuan, nalika nyiapake prosedur moneter, staf kudu diwènèhaké marang proses pembukuan lengkap saka bagean informasi, kanggo akumulasi, kanggo rekaman sing diwajibake kanthi tujuan pungkasan kanggo ndeleng 10.000 tampilan mlaku. Ing kasunyatan kasebut, kabeh bagian saka prosedur kasebut nduweni sesambungan sing umum, bisa luwih ngerti pira-pira kedadeyan kasebut.

Nggawe pamindhahan menyang pendekatan rancangan minangka test, minangka individu sing intrinsically ora bisa diganti. Wong luwih seneng manggon ing kerangka gawe rusak tinimbang ngidini owah-owahan sing bisa diajeni ing kene lan saiki flimsiness. Imperviousness kanggo owah-owahan lan owah-owahan bisa nggawa babagan breakdown ora bisa ditolak lan crumple saka framework.

Nanging, ngidini mbukak kunci cerdas mbuktekake manawa bisa nggoleki njero lan bisa ndeleng cacat sing dheweke ora kepengin ndeleng. Kesiapan kanggo ndeleng kelemahan dhewe bisa dadi test, nanging bisa ngurus masalah luwih gedhe. Uga, kanthi reevaluasi gambar mental lan ngelingi awake dhewe dadi bagian penting saka prosedur sing luwih gedhe, budaya pembelajaran bisa didadekake. Kanthi klebu staf ing dhuwit sing gegandhengan, padha bisa ndeleng produk akhir saka kegiatan. Minangka isi kasebut, individu nanggepi kanthi apik kanggo dadi prosedur kasebut. Padha bisa nonton langsung babagan pamindhahan, contone, salah sawijining owah-owahan tanggal nduweni pengaruh sing luwih maju babagan organisasi. Iki uga menehi buruh rasa pinunjul, apa sing dilakoni karo organisasi kasebut kabeh.

Wawasan umum bisa ditindakake dening staff sing padha, kanthi tujuan sing padha. Kanthi gadhah budaya sinau ing organisasi, individu uga siap mikirake imaginasi lan diprodhuksi kanggo ngirim item karya sing unggul. Staf ngrasa seneng lan kritis ing masyarakat belajar.
Read More